Despre noi


Scopul afacerii


Echipa noastră asigură servicii IT&C complete și unice. Domeniul nostru de expertiză acoperă o gamă largă, de la o simplă configurație desktop la medii de virtualizare extrem de complexe. Investim permanent în cele mai noi tehnologii pentru a asigura clienților noștri soluții noi, echipamente și servicii de cea mai bună calitate.


Activitate

Istoricul companiei noastre a început din 1997. Cu peste 23 de ani de experiență, aria noastră de expertiză cuprinde clienți din sectorul privat, educațional, administrație publică, instituții publice, unități militare, precum și simpli utilizatori individuali.

Deținem un portofoliu hardware și software complet și oferim o gamă variată de servicii dedicate clienților de la stabilirea exactă a necesităților, design, configurare, optimizare, achiziție până la implementare. Soluțiile propuse au la bază atât noile tehnologii cât și raportul calitate-preț care satisfac nevoile clientului nostru.

Flexibilitatea este o caracteristică principală a activității noastre, punem la dispoziția clienților noștri atât gama de produse marca STREAM NETWORKS cât și produsele marilor branduri internaținale. De-a lungul anilor am realizat parteneriate cu marile companii din domeniul IT&C precum LENOVO, HP, Fujitsu, DELL, Lenovo, Acer, Intel, AMD, Kingston, D-Link, Microsoft. Preocuparea continuă pentru calitatea produselor se reflectă și prin certificările pe care le deținem  ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 și ISO 27001:2018, recunoscute la nivel mondial.

Valorile companiei noastre sunt profesionalism, eficiență, responsabilitate, calitatea serviciilor, dezvoltarea relației cu clienții bazată pe încredere și parteneriat.

 

Proiecte

Începând cu 2012, Stream Networks investește în dezvoltarea tehnologiei. Astfel, începem, întreținem și implementăm o serie de proiecte născute în interiorul Stream Networks. Mai jos găsiți o listă actualizată a proiectelor respective.

 

Platforma WEB Stream Networks

 

Acest proiect are scopul de a oferi o experiență de navigare completă pentru clienții Stream Networks. Clienții noștri beneficiază deja de un site web de prezentare dedicat al companiei Stream Networks, cu o bază de date cu informații actualizate și o secțiune de magazine complet modernă.

Secțiunea magazin oferă o experiență profesională de comerț electronic cu produse de înaltă calitate, disponibilitate zilnică a stocurilor și actualizări ale prețurilor.

Soluție de virtualizare Stream Networks

 

Virtualizarea este parte din activitatea de zi cu zi a infrastructurii IT. Avem clienți care utilizează cu succces tehnologia de virtualizare, iar alte companii care sunt în proces de migrare sau intenționeză să implementeze.

Aici la Stream Networks facem acest lucru posibil.